АЈДЕ МАКЕДОНИЈО: Потребни се само 800 евра за Кристијан – СПОДЕЛУВАЈТЕ

Кристијан Андреев е дете кое боледува од многу тежок облик на аутизам и епилепсија. Недостасуваат уште 800 евра за Кристијан за замине на лекување во Турција.

-Ајде да ја покажеме хуманата страна и да помогнеме да се соберат потребните средства. Да донираме за Кристијан да може да замине на потребното лекување во Турција. Ајде да го затвориме овој донациски број. За 8-ми март беше споделен апелот и недостигаа уште 3000 евра сега недостигаат уште 800 евра! Уште малку до целта! Ајде пријатели знаеме дека можеме!

Недостасуваат уште 800 евра за Кристијан!!! Ајде да ја покажеме хуманата страна и да помогнеме да се соберат потребните…

Gepostet von Хумана страна am Donnerstag, 21. März 2019


Оставете коментар