Василиј од „Далеку од дома“ сосема различен и без брада во реалноста (ФОТО)

Капетанот Василиј од „Далеку од дома”, хит серијата на Сител, или Баки во приватноста има германско потекло, а поголемиот дел од животот го минува во Германија.

Сега,неколку години живее во Турција кадо е активно посветен на својата актерска кариера.

47 годишниот актер пушти брада и целосно го промени изгледот за улогата, а инаку изгледа вака.


Оставете коментар