Денес е посебен ден за семејството Ѓоковиќ: Јелена сподели емотивна порака на Инстаграм

За семејството Ѓоковиќ денекс а е посебен ден, нивиот син Стефан полни пет години, а Јелена сподели емотивна порака и му го честиташе роденденот на Инстаграм.

– На денешен ден пред пет години, се роди Стефан, а се родив и јас уште еднаш. Овојпат како мајка, имав мало момче да ме држи за рака, да ми спие на гради , да пее и плаче со мене низ животот, од почеток… Колку само промени внесе во нашиот живот, нашиот мал, но голем учител.

Благодарение на твојата мудрист и трпение станавме подобри родители за твојата сестра Тара. Благодарение на тебе станавме мало семејство- напишала Јелена.

Оставете коментар