Драматично во БиХ – поплавите загрозуваат животи, водата го прекри цел град (ВИДЕО)

Поплавите во Босна и Херцеговина направија големи штети, а на Фејсбук се појави и снимка од Приједор кој се наоѓа под вода.

На снимката може да се види дека дел од градот е под вода, а но и околината на шумите и нивите.

Погледнете како изгледа Приједор под вода на следниот линк.


Оставете коментар