Извира вода во зградата на Иванов на Водно

Водата избила во подрумските простории па сега градежниците сега мора однова треба да го кршат бетонот и да поставуваат цевки за одвод. 

Подземна вода изби во зградата на Водно во која експретседателот Ѓорге Иванов купи два стана за кои плати над 250.000 евра.

Според 24 Вести, водата избила во подрумските простории па сега градежниците сега мора однова треба да го кршат бетонот и да поставуваат цевки за одвод.

Коплексот каде што се наоѓа зградата е целосно заграден и затворен.Оставете коментар