Македонската водителка со емотивна порака: „Оваа обична девојка те сака тебе, ама ти не ја разбираш“

Водителката Миа Костова на својот Инстаграм профил објави фотографија, во чиј опис напиша емотивна порака. 

– Една сосем обична девојка што не сака обични работи. Ни обични денови, ни врски, ни релации, ни обични патувања, ни обично вино, ни обично сирење, не сака обични муабети, ни обична љубов, дури ни обични караници. Не сака обична боја на коса ниту обичен накит. Обично те сака тебе, ама обично не ја разбираш – напиша водителката. 


Оставете коментар