Банер позиции

Водење бизнис без маркетинг е како да намигнеш на некоја девојка во мракот. Ти знаеш што правиш, НО ДРУГИТЕ НЕ!

Покрај стандардните банер позиции нудиме и МЕГА банер со резолуција од 1345/165, кој е позициониран на врвот од нашиот сајт.

Сакате да вложите во маркетинг, а Ве измачува помислата дали имаме читаност? – Ви приложуваме статистички прилози од две авторски објави, одбрани по наш избор:

Извадок од официјалната аналитика на Google Analytics:

Извадок од нашата Фејсбук страница – споделувања на една од авторските објави:

Во продолжение се прикажани допаѓања на две авторски објави во самиот портал – овие допаѓања немаат поврзаност со тие на нашата Фејсбук страница.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-95.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image-96.png

Приложените факти извадени од официјалната Google аналитика ќе го тргнат секој Ваш сомнеж околу посетеноста на „Дневно.мк“.