Маркетинг

Почитувани, доколку сакате да се рекламирате, испратете ни мејл на следната електронска адреса [email protected] и ние ќе Ви одговориме во најбрз можен период.

За да ги разгледате банер позициите на „Дневно.мк“, кликнете на следниот линк.

Вашата реклама е наша одговорност. Со самата одлука за рекламирање Вие ја препуштате одговорноста за Вашата реклама на професионално поткован тим. Ние секогаш се трудиме да ги задоволиме нашите клиенти.

Според официјалната статистика на реномираната компанија „Google“, нашиот портал на дневна основа го посетуваат околу 30.000 читатели. Читаноста на вестите се движи од 45.000 до 55.000 читања на дневно ниво.

НАПОМЕНА: На фотографијата е прикажана статистика во траење од 24 часа. Во овој случај е прикажана статистика од 14.08.2019 година.

Со почит,
„Дневно.мк“