Набавката на кокаин на Богоевски ја снимал таксист пред неколку месеци

„Бомбата“ која вчера осамна на руска социјална мрежа од профил со псевдоним „Илија Громовник“, а во која се слуша гласот на пратеникот Павле Богоевски, всушност ја направил таксист.

Тој го снимал додека Богоевски се возел во таксито и затоа на снимката се слуша само неговиот глас. Разговорот е од пред неколку месеци.

Ова го обелодени самиот пратеник одговарајќи на прашања во коментари на неговиот Фејсбук профил каде се огласи за снимката.


Оставете коментар