Напиток кој го забрзува метаболизмот, го зајакнува имунитетот и ја прави кожата сјајна

Пролетен зелен чај кој го зајакнува имунитетот, а можете да го конзумрате во било кој период од денот, ќе ви даде сила, сјајна кожа и подобрување на метаболизмот.

Подготовка:

3 листа кељ

1 јаболка

1 лимон

1/2 краставица

Измешајте ги сите состојкии испијте додека е свеж.Сокот може да го разредите со вода, по желба.