Нудиме работа и сместување во Германија

Нудиме сместување и сигурна работа во Kreis Gutersloh – Германија. За да работите не е потребно да го познавате германскиот јазик.

Работни позиции:

-Работа во месна индустрија во Kreis Gutersloh

-Работа на лента

-Пакување, етикетирање, картонажа и вакумирање на месо.

-Пакување на салама, мелено месо и колбаси (продуктите се готови)

-Прва смена: 9.19 Евра бруто

-Трета смена: 11.50 Евра бруто

-Месечно можете да работите од 190 до 230 часа, во зависност од условите и посветеноста, но и од концептот за работа на фирмата.

-Транспортот на работници од Македонија кон Германија се врши секоја сабота. Градовите од кои се тргнува се Скопје и Куманово.

-Во Германија се пристигнува во недела навечер, а во понеделник следува регистрирање на адреса за претстој на работниците, здравствено осигурување и креирање на сметка во една од банките.

-Вторник е ден предвиден за лекарски преглед за способност за работа и за работа со храна.

-Добивате чип со кој ќе го евидентирате Вашето работно време од почнување до завршување на истото.

-Четврток или петок, во зависност од условите во моментот се започнува со работа.

-НАПОМЕНА: Не наплаќаме провизија за посредување на вработувањата!

-Соработуваме исклучиво со луѓе кои поседуваат Евробски/Бугарски пасош!

-„Biro Service Sascha“ е единственото регистрирано биро во Kreis Gutersloh во Германија кое врши посредување на сместување и работа на лица со европски пасош.

-Работно време: Од понеделник до петок се работи од 08:00 ч до 18:00 ч. Сабота со термин.

-Berlinerstr 21 33378 Rheda-Wiedenbrück 0049/17-53-58-4-100. Mob/Viber Vermittler Sascha.