Путин заигра хокеј и сите ги изненади со тоа што му го направи на судијата (ВИДЕО)

Рускиот претседател Владимир Путин учествуваше во натпреварот на Ноќната хокејска лига во Сочи.

Путин излегол на мразот и заиграл со другите државници и познати спортисти.

Во еден момент на теренот се нашле и членови на јуниорскиот параолимписки тим а Путин клеклнал крај нив за да поразговараат.

Судијата цело време му пружал рака на претседателот за да стане, а тој грубо го турнал.

Погледнете и сами како тоа изгледало на следниот линк.