Радости во домот на Лора: Ќерката на Сузана Турунџиева објави фотографии

Ќерката на Сузана Турунџиева, Лора Турунџиева Наунов во март се оствари во улогата на мајка, кога заедно со својот сопруг Филип Наунов го добија нивниот син Јаков.

Таа сега објави фотографија од крштевката на бебето, а честитките под фотографијата не престанаа да се нижат.

Лора и Филип минатата година во август стапија во брак.