Развржаа оро среде гужва на автопат – не им пречеа ниту жештините (ВИДЕО)


Чекањето во колона за да се помине низ тунел во Врандук во БиХ, главно им задава главоболка на сите патници, освен ако имате добро друштво какво што имало денешната група пред тунелот која чекајќи да помине низ тунелот искористила да заигра оро.

Секојдневно колони возила во двата правци, а со температура од 33 степени во Заница бараат многу трпение. Чекајќи да поминат низ тунелот, голем број возачи излегуваат од возилата да одморат нозе од долгото возење или да поразговараат со некој за ситуацијата.

Видео кое е објавено на Фејсбук покажува група патниците кои времето додека поминат низ тунелот го искористиле да заиграат оро.

Погледнете:

KOLO U KOLONI NA VRANDUKULjudi što čekate, hvatajte se u kolo…

Gepostet von Radiopostaja Žepče am Sonntag, 30. Juni 2019


Оставете коментар