Соработка со бендови

s

Почитувани,

Порталот „Дневно“ во моментот брои просечна посетеност помеѓу 7.000 до 15.000 читатели, односно посети, вклучувајќи нешто повеќе од 30.000 разгледани страници. Овие податоци се базираат на дневна основа. Чувствуваме одговорност пред фактите, па во прилог како доказ Ви оставаме статистика по наш избор:

Фејсбук страниците на кои што ги споделуваме вестите важат за релевантни и одобрени од сите официјални комисии, па со тоа Ви ја гарантираме успешноста од Вашата соработка со нас, доколку одлучите да пишуваме за Вас.

Постои можност Вашите објави да бидат прегледани/прочитани дури од 60.000 луѓе, како доказ за тоа Ви приложуваме една од нашите објави, чии прегледи се создадени исклучиво преку нашата Фејсбук страница. Прегледите се обележани со црвена боја.

Понуда за соработка:

Објавата за Ѓоко Јовиќ и „Енерџи бенд“ ја прочитале близу 19.000 луѓе, а им се допаѓа на близу 6.000 луѓе. Тоа ја потврдува нашата посветеност, како и познавањето на новинарството како професија. Погледнете ја веста во прилог:

Во понудата е вклучено и интервју со фронтменот на Вашиот бенд.

ГРАТИС:

Во знак на благодарност за соработката оставаме простор за две објави, кои ќе бидат по Ваш избор, видео, текст, најава за песна, или промоција на спот.

ПОНУДАТА ЗА ОВАА СОРАБОТКА ИЗНЕСУВА 4.000 МКД.

Лице за контакт: Александар Стевановски – 077/513-766, или [email protected]