Тажна вест ја скрши Македонија: Почина Љубе Рајевски

После долгата борба со тешка болест, почина Љубе Рајевски.

Рајевски беше долгогодишен директор и член на Управниот одбор во НЛБ Банка.

Љубе Рајевски важеше за еден од најпочитуваните банкари во Македонија, пренесува ТВ21.

Оставете коментар