Три лица пронајдени мртви во хотелска соба- прободени со стрели лежеле во локви крв

Истрагата за пронајдените три тела во хотелска соба во Германија доби нов драматичен тек.Полицијата пронајде две женски тела.

Имено истражувачите во станот на една од жртвоите , најдени се две женски тела, но не е соопштено како се убиени.

Полицијата се обидува да го реши овој случај.

Да потсетиме во саботата во соба број 20, во мал пансион се најдени тела на две жени и еден маж јкои биле прободени од стрела.

Според странските медиуми маж и жена лежеле во кревет натопен со крв, држејќи се за раце.

Полицијата потврди дека биле прободени со трела, посебно морничаво изгледало машкото теко кое со две стрели било прободено во главата.додека третата жртва лежела на подот недалеку од креветот.

Полицијата во собата пронашла три самострела, а врската помеѓу мажт и ѓената треба да се утврди, а случајот е додатно коплициран бидејќи во стабот на жената која е убиена се пронајдени две тела.

Засега се знае дека тие пред три дена резервирале соба за викендот без појадок, а со автомобил пристигнале во петокот во 22 часот.


Оставете коментар