сабота, октомври 16, 2021
HomeМакедонијаПеток е неработен ден: православните го слават Духовден

Петок е неработен ден: православните го слават Духовден

Утре, петок е неработен ден за православните верници. Православните го слават Духовден.

Следен неработен ден кој ќе ни донесе продолжен викенд е 2 Август кога се слави денот на републиката.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Најново

Најчитано

Дневно